VSMANAGEMENT

Events

Whitney Cummings

Kjøp her
  • Date: 14/10/2014
  • Time: 19:00
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Logen

Whitney Cummings kalles “the Julia Roberts of stand up comedy” og er kjent for sine markante opptredener på publikumssuksessen “Roast” der hun lot personer som Donald Trump, David Hasselhoff og Joan Rivers få vite nøyaktig hun mente om de. Hun er tidligere modell og har blitt en meget populær komiker i hjemlandet USA.

Med sylskarpe vitser og brutale poenger er Whitney Cummings en komiker Trondheim Comedy Festival er stolte av å kunne føye til på listen over internasjonale toppkomikere som gjester årets Oslo Comedy Festival. Hun er dødelig presis i vitsingen og overrasker til stadighet publikum.

Whitney var en av medlemmene i MTV-suksessen ”Punked” og Hollywood-magasinet Variety kåret henne til en av ti komikere man MÅ se. Hun har også hatt egne tv-suksesser i USA, blant annet komedieserien ”Whitney” og «2 Broke Girls» i tillegg til eget talkshow på E!. I 2010 presenterte hun humorspesialen Whitney Cummings: Money Shot på Comedy Central. Cummings har også opptrådt på noen av de største talkshowene i USA, blant annet Conan O´Brien og Last Call with Carson Daly.

Se klipp fra youtube her:

Whitney Cummings Crazy Bitches

Whitney Cummings Roast of Joan Rivers