VSMANAGEMENT

Events

Tiesto

SOLD OUT
  • Date: 07/01/2016
  • Time: 20:00
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Clarion Brattøra

Tiësto_50x70 Tiësto_FB_event

Tiësto på ekslusiv Norgesturné

 

Tiësto er utvilsomt er superstjerne over hele verden. Han er stemt frem som “The greatest DJ of all time” av Mixmag og tok førsteplassen hos Rolling Stones kåring over verdens beste DJ’er. Han åpnet de Olympiske Leker i Athen i 2004, og har headlinet festivaler over hele verden, deriblant Ultra Music Festival, Stereosonic, Coachella, Tomorrowland/TomorrowWorld og Electric Daisy Carnival. I tillegg har han også vært resident DJ på Hakkasan Restaurant i Las Vegas og Wet Republic pool på MGM Grand. Flere av verdens største artister, deriblant Kanye West, Katy Perry og John Legend for å nevne noen få, har personlig kontaktet Tiësto i håp om å få en remix.

 

Albumet “A Town Called Paradise” kom i 2014 og inneholdt hans to første nummer 1 hits i USA, “Wasted”, med Matthew Koma og “Red Lights”. Albumet inneholder også en medley som spilles under det berømte fonteneshowet til The Bellagio i Las Vegas – noe ingen andre elektroniske artister har opplevd før han. I februar 2015 fikk han også en Grammypris for sin remix av John Legends “All Of Me”.

 

I 2015 har Tiësto vært meget opptatt med sitt residency hos Hakkasan og Wet Republic i Las Vegas, i tillegg til sin deltakelse i “Your Shot USA DJ “, en konkurranse i regi av blant annet Tiësto, som gir unge, lovende DJ’er muligheten til å prøve seg for publikum. Han er også for tiden i studio for å arbeide med sin fjerde Club Life Mix. Club Life – Volume Four er en hyllest til byen som aldri sover, New York, og inneholder nye originaltracks fra Tiesto, samt flere av de største singlene som har kommet ut pa Tiëstos egen musikklabel, Musical Freedom, den siste tiden.

 

Tiësto har alltid næret en kjærlighet for Nord-Europa, og har denne gangen funnet plass til tre norske byer i sin hektiske timeplan. Bodø, Tromsø og Trondheim er de tre heldige som vil få eksklusive klubbesøk av den verdenskjente DJ’en, og Tiësto har døpt den unike turnéen “Under The Northern Lights Tour”. «Dette er utvilsomt en kjempebooking av en julegave litt på etterskudd, og vi gleder oss som unger, sier promotor Otto Vinje i VS Management AS.»

Billetter i salg onsdag 11. november klokken 09.00!