VSMANAGEMENT

Events

Tiësto Northern Lights Tour

Buy now
  • Date: 16/01/2018
  • Time: 21:00
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Scandic Lerkendal

TIESTO_FB_event_nov_2017_1

Tiësto på eksklusiv Norgesturné

I januar 2018 kommer Tiësto tilbake til Norge med sin ” Tiësto Northern Lights Tour”.

Tiësto er utvilsomt er superstjerne over hele verden. Han er stemt frem som “The greatest DJ of all time” av Mixmag og tok førsteplassen hos Rolling Stones kåring over verdens beste DJ’er. Han åpnet de Olympiske Leker i Athen i 2004, og har headlinet festivaler over hele verden, deriblant Ultra Music Festival, Stereosonic, Coachella, Tomorrowland/TomorrowWorld og Electric Daisy Carnival. I tillegg har han også vært resident DJ på Hakkasan Restaurant i Las Vegas og Wet Republic pool på MGM Grand. Flere av verdens største artister, deriblant Kanye West, Katy Perry, Chainsmokers og John Legend for å nevne noen få, har personlig kontaktet Tiësto i håp om å få en remix.

Albumet “A Town Called Paradise” kom i 2014 og inneholdt hans to første nummer 1 hits i USA, “Wasted”, med Matthew Koma og “Red Lights”. Albumet inneholder også en medley som spilles under det berømte fonteneshowet til The Bellagio i Las Vegas – noe ingen andre elektroniske artister har opplevd før han. I februar 2015 fikk han også en Grammypris for sin remix av John Legends “All Of Me”.

Tiësto er opptatt av å videreføre sin kunnskap og erfaring, og bruker mye av sin tid på å fremme nye lovende DJs. Dette ser man tydelig gjennom hans deltakelse i “Your Shot USA DJ “, en konkurranse som gir unge, lovende DJ ‘er muligheten til å prøve seg for publikum, samt hans eget plateselskap ”Musikal Freedom” som han etablere for å heve nytt talent i elektronika sjangeren.

Til tross for Tiësto´s hektiske turnekalender, residencies og plateselskaper, er kjærligheten til musikken alltid størst. Programmet ”CLUBLIFE” er fremdeles kjernen av alt han gjør. Programmet blir sendt i over 77 land på over 350 radiostasjoner og har i snitt over 40 millioner lyttere. I 2016 feiret han sending nummer 500.

“DJ´ing is my life – it´s a lifestyle” – Tiësto

Tiësto har alltid hatt et nært fohold til Nord-Europa, og han ser frem til å komme tilbake etter hans forrige turné ble utsolgt på noen få timer. Denne gangen er det fem heldige byer i Norge som får oppleve denne legenden på nært hold, samt at han tar turen innom Island og Reykjavik for å avslutte ”Northern Lights Tour” med stil.

Datoer:

  1. januar – Trondheim – Scandic Lerkendal
  2. januar – Bergen – USF Verftet
  3. januar – Tromsø – Winterland / Fløyahallen
  4. januar – Stavanger – Sørmarka Arena
  5. januar – Reykjavik – Harpa

 

Billetter i salg via Ticketmaster 10. november.