VSMANAGEMENT

Events

NEW YORK`S FUNNIEST

Kjøp her
  • Date: 23/10/2014
  • Time: 20:00
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Logen

Trondheim Comedy Festival er stolte av å kunne presentere New York’s Funniest med Andrew Schulz, James Adomian og Ricky Velez. Torsdag 23. oktober 2014 vil de alle tre stå på samme scene i Frimurerlogen og vise hva New York har av humortalent!

 

ANDREW SCHULZ

Andrew Schulz er født og oppvokst i New York og han elsker latter. Høylytt latter. Hans humor er på kanten, han er street-smart og kompromissløs. Schulz er håndplukket av MTV for å ha ansvar for fem nye show på deres kanal og er en av topp fem up-and-coming artister på Twitter (@andrewshulz). Med sin unike form for humor har Schulz etablert seg i New Yorks humorkrets. Han opptrer jevnlig på The Comedy Cellar, Stand Up NY, The Comic Strip Live, Eastville Comdey Club og Carolonie’s på Broadway og når er han klar for Norge og Trondheim!

 

ANDREW SCHULZ ©2014 ELISABETH CAREN ALL RIGHTS RESERVED

JAMES ADOMIAN

James Adomian er en profilert utøver og forfatter som er fast innslag på humorscenene i LA, New York og over hele USA. Adomian ble i 2013 hedret av The Advocate som en av «Top 40 under 40», en liste over fremragende, talentfulle mennesker under 40 år. Han opptrer også regelmessig som gjest på Comedy Central, samt at han har opptrådt på mange flere TV-show som Last Comic, Last Comicstanding, Adventure Time, Axe Cop, Gravityfalls og Conan. På internett har Adomian gjestet mange podcaster, samt produsert og opptrådt i en stort antall humorvideoer og web-serier. James Adomian opptrer nå over hele verden og er å se i Trondheim under Trondheim Comedy Festival.

James Adomian photo 2014

 

RICKY VELEZ

Født og oppvokst i Queens Village i New York er Ricky Velez en New York-basert stand-up komiker og skuespiller. Velez startet sin stand-up karriere da han var 19 år på New York Comedy Club. Han vant New Yorks’s Funniest Stand Up i 2013 og har opptrådt på AXS Live @ Gotham og på Totally Biased With W. Kamau Bell (FX). I tillegg har han hatt show for de amerikanske troppene på Fort Bragg i North Carolina. Slik som Andrew Schulz, opptrer Velez jevnlig på The Comedy Cellar, Stand Up NY, The Comic Strip Live, Eastville Comdey Club og Carolonie’s på Broadway. Nå har du sjansen til å oppleve Ricky Velez i Trondheim!

Ricky Velez

 

BILLETTSALGET STARTER TIRSDAG 9. SEPTEMBER 2014

Billetter får du kjøpt her 🙂