VSMANAGEMENT

Events

MICHAEL MCINTYRE

Michael macintyre
  • Date: 11/10/2013
  • Location: Trondheim
  • Venue: Trondheim spektrum

 

A Comic Soul og VS Management er glade for å presentere den britiske standupstjernen Michael McIntyre i Norge for aller første gang. Mannen som ikke bare fylte Wembley Stadium, men i tillegg tok det opp og ga ut det som har blitt verdens raskest selgende Stand Up DVD noensinne. «Hello Wembley»

 

ble solgt i hele 1.4 millioner eksemplarer. McIntyre besøker først Trondheim Spektrumfor så å åpne The Oslo Comedy Festival i Oslo Spektrum.

– Vi har jobbet med å få Michael McIntyre hit nesten like lenge som vi har jobbet med standup og endelig lot han seg frist. Norge er eneste landet han besøker så selv om vi ikke har noe håndfast mistenker vi at han har snakket med noen av de andre komikerstjernene som har vært her de siste årene, sier Elisabeth Norheim, PR- og presseansvarlig i A Comic Soul.

 

Fredag 11.oktober Trondheim Spektrum

 

Lørdag 12.oktober Oslo Spektrum

 

McIntyre arrangerer nå sin egen BAFTA nominert BBC 1- serie «Michael McIntyre Comedy Roadshow». McIntyre har vunnet British Comedy Awards for beste live Stand-up i 2009, blitt kåret til beste nykommer av TV Times i 2009 og vant beste mannlige TV Comic i 2010. Han har vært dommer på det populære ITV1 showet Britain Got Talent og hans «Michael McIntyre Christmas Comedy Roadshow» på BBC 1 første juledag ble sett av over 8 millioner seere.

McIntyre er den aller største av de britiske standup-komikerne, men for nordmenn er han nok mest kjent gjennom programmet Live at the Apollo fra BBC som sendes på NRK.

– Michael McIntyre er utrolig populær blant nordmenn og fansen har lenge mast på både oss som arrangører og spillestedene for å få han hit. I fjor var han verdens bestselgende komiker så vi er utrolig stolte og glade over at han har tatt seg tid til hele to show i Norge, sier Norheim i A Comic Soul.

?The elegant phrases and that squeaky-yet-plummy voice make a distinctive combination, but at the heart of McIntyre’s work is an offstage talent for noticing the fine wrinkles in daily life, and realising the rest of us half-notice them as well.? (The Guardian) The Gym (Changing Rooms) www.youtube.com/watch?v=dqDqrG7DyjU

 

Royal Variety Performance www.youtube.com/watch?v=kpu9o4V-L-g

 

On thieves www.youtube.com/watch?v=t-im2acswcE

 

Nettside: www.michaelmcintyre.co.uk/clips-pics/