VSMANAGEMENT

Events

MAZ JOBRANI

Maz jobrani
Utsolgt
  • Date: 14/05/2014
  • Time: 21:00
  • Location: Trondheim
  • Venue: Olavshallen

Maz jobraniOndskapens aksekomikeren kommer endelig tilbake til Norge. I mai 2014 gjester den populære iranskamerikanske komikeren Oslo, Bergen og Trondheim som en del av sin store Europaturne «My lion is moist».

– Jobrani er en mester i å ta fra hverandre stereotypier og vende vestlige folks oppfatninger om muslimer mot dem selv. Og med tanke på det harde debattklimaet som er i Norge nå for tiden rundt akkurat disse spørsmålene så byr Jobrani på et etterlengtet og humoristisk pusterom, sier presseansvarlig i Acomic Soul, Elisabeth Norheim.

Jobrani slo for alvor gjennom i 2007 som en del av The Axis of Evil-turneen med tre andre komikere, et uttrykk som var en gavepakke fra tidliger president George W. Bush til all verdens komikere. Komikeren og skuespilleren har blant annet gjestet The Tonight Show med Jay Leno og The Colbert Show. Han har også vært å se i en rekke gjesteroller i populære TV-serier som «Malcolm in the Middle,» «Still Standing,» «The West Wing,»

«NYPD Blue,» «Without a Trace,» «ER» og «Law and Order». Og når han ikke er på turne i utlandet opptrer han ofte på de prestisjefylte comedyklubbene The Comedy Store og The Laugh Factory i LA og The Comedy Cellar i New York.