VSMANAGEMENT

Events

LEWIS BLACK

LewisBlack
Utsolgt
  • Date: 16/06/2014
  • Location: Trondheim
  • Venue: Olavshallen

En av USAs største standup-artister Lewis Black skal ut på Europaturne og har lagt tre av «The Rant is due» showene sine til Norge. Black er mest kjent som en av de faste kommentatorene på The Daily Show med John Stewart hvor han siden 1996 har hatt sin faste spalte «Back in Black» hvor han gjerne simulerer et mentalt sammenbrudd før han kommer med en hysterisk komisk tirade av de sjeldne.

Lewis har laget fire spesialer på Comedy Central, to spesialer for HBO, vært medprodusent på Last Laugh med Lewis Svart og ledet Lewis Blacks The Root of All Evil. Han har tidligere turnert i Europa, New Zealand, Canada og USA. 65-åringen har vunnet priser som «Best Male Stand-Up» på American Comedy Awards, to Grammy-priser for «Best Comedy Album» og vært nominert for Emmy Awards.

-Black vitser gjerne om sitt krigsglade hjemland og med sin politiske brodd er han overhodet ikke redd for å si sin mening om trender, kulturelle fenomener, historie og religion. Hans intelligente humor og politiske satire har gjort han til en favoritt både blant publikum og andre komikere, sier presseansvarlig Elisabeth Norheim hos Acomic Soul.

I 2012 spilte han åtte utsolgte show på The Richard Rodgers Theatre på Broadway og nå tar Black endelig med seg sine sterke og morsomme meninger til Bergen, Oslo og Trondheim.

Acomic Soul presenterer Lewis Blacks Europaturne:

2/6 Antwerpen

4/6 Bergen

6/6 Rotterdam

8/6 Groningen

9/6 Amsterdam

12/6 Stockholm

14/6 Oslo

16/6 Trondheim

18/6 Copenhagen

Black beskriver sin egen humor og stil på følgende måte: – Its like being on the Titanic every single day and being the only person who knows what is going to happen. Han mener også at det faktum at han hadde kolikk som baby gjorde at hans skjebne var å være sint og lett irritert.

Han er en ettertraktet gjest i flere av de amerikanske talkshowene som Larry King Live, Piers Morgan Tonight, Late Night with Jimmy Fallon, The Late Show med David Letterman, Late Night with Conan O ‘ Brian og Late Late Show med Craig Ferguson. I tillegg er han en dramatiker som har skrevet over 40 skuespill, forfatter med flere bøker på New York Times bestselgerliste, skuespiller og en sosial entrepenør som er dedikert til en rekke veldedige organisasjoner.

Billetter i salg hos Billettservice den 10.desember