VSMANAGEMENT

Events

Jim Jefferies

Buy now
  • Date: 12/01/2018
  • Time: 19:30
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Scandic Lerkendal

JimJefferies2018_FacebookEvent_1200x630px_NO

Jim Jefferies imponerte sterk da han var her med sin forrige turné med det nå smått legendariske showet «BARE», som videre ledet til at han fikk det selvtitulerte late night showet «The Jim Jefferies Show». Det populære talk showet fikk blant annet stor oppmerksomhet når Brad Pitt stilte som meteorolog og meldte global warming. Han fikk sparken etter et par episoder fordi Jefferies mente han «følte han ikke ledet værmeldingen på en effektiv måte» (Trump pun). Han har senere innrømmet at det også kan være på grunn av at Brad Pitt faktisk har en filmkarriere ved siden av.

I hjemlandet Australia satt han sinnene i kok når han lagde stand up av voldtekt, og mange amerikanere la han for hat når han videre fulgte opp med å gå hardt ut mot «gun control». Det skulle allikevel raskt vise seg at mange også elsket det, for nå har han flyttet til USA og provoserer de på daglig basis. Dette har videre ført til at ordføreren i den amerikanske byen Reno, nå har innført at 09. september er internasjonal «Anti Jim Jefferies Day».

«Sannsynligvis den australieren med størst innflytelse på USA siden Crocodile Dundee» sier Henrik Richter Schie i A Comic Soul før han fortsetter, «Han har gått fra å være en kontroversiell nykommer til å være en verdensstjerne både på scenen og på skjermen. Denne turneen har allerede startet i USA og fått kritikere til å trille seksere på terningen gang etter gang. Vi gleder oss veldig til at han nå har sagt ja til å gjøre showet her i Europa også!»

«Freedumb» var navnet på hans forrige turné, og den ligger nå ute på Netflix som hans tredje special for de, og hans syvende totalt på 8 år! Det store gjennombruddet kom i 2009 med den kritikerroste HBO-spesialen ‘I Swear to God’, fulgt opp med ‘Alcoholocaust’ og derfra var suksessen et faktum.

«Jeg står bak alt jeg sier, men jeg mener det ikke alltid… bare nesten». Den setningen har vært en gjenganger når han blir konfrontert med temaene har tar opp. Med en tittel som The Unusual Punishment kan det være lurt å ha i bakhodet når han kommer.

 

Billetter i salg fra fredag 29. september kl. 10.00 på Ticketmaster