VSMANAGEMENT

Events

Jim Breuer

Kjøp her
  • Date: 20/10/2014
  • Time: 19:00
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Olavshallen

Trondheim Comedy Festival er nå glade for å presentere noe av det ypperste av amerikansk stand up for det norske publikummet.Stjernen fra kultkomedien “Half baked” er klar for sine første opptredener i Norge og 20. oktober vil Jim Breuer opptre i Olavshallen under Trondheim Comedy Festival. 

Breuer er en kjempebooking for festivalen. Han har stått på scenen i over tjue år, er kåret til en av Comedy Centrals 100 Greatest Stand Up’s of all times og jobber tett med toppkomikerene som Dave Chapelle, Jimmy Kimmel og Conen O Brian hele tiden. Breuer har en egen evne til å få showene til å virke improvisert og får alltid publikum til å gapskratte. Han sjarmerer publikum i senk med sin personlighet og energi.

På tross av suksess på filmlerretet er Breuer en av de amerikanske komikerne som bruker forholdsvis mye tid på liveshow. I tillegg har han sitt eget ukentlige radioshow “Fridays with Breuer”, hvor han får besøk av gjester som Jerry Seinfeld, Bill Cosby og Chris Rock. Den populære komikeren gjester også ofte show som «Late Night with Conan O’Brien», «The Daily Show med Jon Stewart», «The Late Late Show med Craig Ferguson”, «Jimmy Kimmel Live»,»Late Night with Jimmy Fallon». I tillegg er Breuer en hyppig gjest på Howard Stern Show.

Hysteriske karakterer, mye energi og krumspring i tillegg til en usedvanlig god observasjonshumor er essensen av den amerikanske komikeren Jim Breuer. Han skapte to ”Comedy Central Specials”, hvorav den siste «Let’s Clear the Air» i 2009 ble en av de mest sette standup-showene i Comedy Centrals historie. Og med den prestasjonen kom han også på listen over Comedy Centrals 100 viktigste komikere noensinne.

Breuer har vært på komiker-stjernehimmelen siden midt av 90-tallet i tillegg til å være forfatter, skuespiller og radiovert. Han har blant annet vært fast medlem i Saturday Night Live hvor han gjorde seg mest bemerket for sin underfundige karakter ”Goat boy”. Han har også gjort en rekke komedier, blant annet hovedrollen i 1998 stoner-komedien ”Half Baked” hvor han spilte sammen med Dave Chappelle.

Se klipp fra youtube her:

Jim Breuer – Alcohol

Jim Breuer – Hungover dad

Jim Breuer – Let’s Clear The Air – Heavy Metal Children’s Songs

Jim Breuer cracking up the anchors on WGN News