VSMANAGEMENT

Events

Jim Breuer – Sinus

Jim Breuer - AVLYST
Kansellert
  • Date: 29/10/2015
  • Time: 19:30
  • Location: Bodø
  • Venue: Sinus

NB! Breuer har, på grunn av sykdom i nærmeste familie, valgt å avlyse sin turné i Norge. Dette showet, samt showene i både Trondheim og Tromsø utgår. Ta kontakt med spillestedet for eventuell refusjon av reserverte billetter. 

Stjernen fra kultkomedien «Half baked» er klar for sin andre turne i Norge. Torsdag 29. oktober kommer han til Sinus i Bodø!

–Breuer er en kjempebooking for Sinus. Han har stått på scenen i over tjue år,  er kåret til en av Comedy Centrals 100 Greatest Stand Up’s of all times og jobber tett med toppkomikerene som Dave Chapelle, Jimmy Kimmel og Conen O Brian hele tiden.

Breuer er en av de amerikanske komikerene som bruker forholdsvis mye tid på liveshow på tross av suksess på filmlerretet og har i tillegg sitt eget ukentlige radioshow på Sirius / XM Radio Show «Fridays with Breuer» hvor han får besøk av gjester som Jerry Seinfeld, Bill Cosby og Chris Rock. Den populære komikeren gjester også ofte sine kollegaers show som «Late Night with Conan O’Brien», «The Daily Show med Jon Stewart», «The Late Late Show med Craig Ferguson», «Jimmy Kimmel Live», «Late Night with Jimmy Fallo». I tillegg er Breuer en hyppig gjest på Howard Stern Show.

–Breuer har en egen evne til å få showene til å virke improvisert og får alltid publikum til å gapskratte. Han sjarmerer publikum i senk med sin personlighet og energi.

Hysteriske karakterer, mye energi og krumspring i tillegg til en usedvanlig god observasjonshumor er essensen av den amerikanske komikeren Jim Breuer.

Breuer skapte to «Comedy Central Specials», hvorav den siste «Let’s Clear the Air» i 2009 ble en av de mest sette standup-showet i Comedy Centrals historie. Og med den prestasjonen kom han også på listen over Comedy Centrals 100 viktigste komikere noensinne.

Breuer har vært på komiker-stjernehimmelen siden midt av 90-tallet i tillegg til å være forfatter, skuespiller og radiovert. Han har blant annet vært fast medlem i Saturday Night Live hvor han gjorde seg mest bemerket for sin underfundige karakter «Goat boy». Han har også gjort en rekke komedier, blant annet hovedrollen i 1998 kult «stoner komedien» ”Half Baked” hvor han spilte sammen med Dave Chappelle.

Breuerphoto1-683x1024