VSMANAGEMENT

Events

Jesus Christ Superstar

Kjøp Her
  • Date: 15/11/2014
  • Time: 18:30
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Clarion Brattøra Hotel & Congress

VS MANAGEMENT AS PRESENTER:

 

EN ROCKEOPERA AV ANDREW LLOYD WEBBER OG TIM RICE

LISENSIERT GJENNOM NORDISKA STRAKOSCH TEATERFöRLAG

JESUS CHRIST SUPERSTAR

IN CONCERT

 

Verdens mest kjente historie

En av verdens mest spilte musikaler

Signert et av verdens mest suksessrike radarpar

Et knippe av landets beste sangere og musikere er håndplukket for å fremføre konsertversjonen av dette storslåtte verket på Clarion Brattøra Hotel & Congress

 14. & 15. november 2014

VS Management AS er veldig stolt over å kunne presentere konsertversjonen av denne legendariske rockeoperaen av Andrew Lloyd Webber og Tim Rice på Clarion Brattøra Hotel & Congress!

Utgangspunktet for denne forestillingen var vårt samarbeid med To Tenorer – og en te’ (Stephen Brandt-Hansen, Erik Wenberg Jacobsen og Tore Johansen). Jesus, Judas og Pontius Pilatus i en og samme trio er noe man bare må benytte seg av. Frøet ble sådd, falt i god jord hos begge parter og dermed kunne frøet spire og gro…

Nå, ett år senere, kan vi med stor stolthet presentere den største musikalske begivenheten i Midt-Norge i 2014. Både solister og musikere, under ledelse av den anerkjente kapellmester Trond Hustad vitner om at det oser av kvalitet i alle ledd!

Jesus Christ Superstar tar sin handling fra de siste syv dager av Jesu liv, fra inntoget til Jerusalem palmesøndag til korsfestelsen og gravleggingen.

Det hele startet med singelen til låten Superstar, som forøvrig Lloyd Webber komponerte på en serviett! Denne ble etterfulgt av dobbeltalbumet som kom i 1970 med bla Ian Gillan og Murray Head og som ble en stor suksess i USA. Dette resulterte i en sceneversjon i New York, så i London og dermed var suksesshistorien i gang. Siden den gang har det vært oppsetninger av Jesus Christ Superstar i 42 land.

Det at Tim Rice og Andrew Lloyd Webber ønsket å skildre Jesus gjennom øynene til Judas – som en mann og ikke som en gud – viste seg å være mye av grunnen til suksessen, og også til kritikken fra de mange som følte seg provosert av verket.

Jesus Christ Superstar in concert spilles følgende datoer:

14 og 15 november kl 1830.

I de største rollene:

Jesus: Stephen Brandt-Hansen

Judas Iskariot: Erik Wenberg Jacobsen

Maria Magdalena: Mona Grudt

Peter: Are Hembre

Kong Herodes: Ivar Gafseth

Annas: Tore André Helgemo

Musikalsk leder: Trond Hustad

Piano: Morten Huuse

Gitar: Hans Petter Vik

Bass: Ketil Sandnes

Trommer: Morten Skogstad

Treblås: Kåre Kolve

Trompet: Torgeir Andresen

+++

Kor/ensemble fra Trøndertun folkehøgskole