VSMANAGEMENT

Events

Ingebjørg Bratland – Byscenen

Buy now
  • Date: 26/11/2015
  • Time: 20:30
  • Location: Trondheim
  • Venue: Byscenen
Ingebjørg Bratland gjør tre eksklusive konserter i november.Ingebjørg Bratland slipper sitt kommende album i november og i etterkant gjør hun tre eksklusive konserter hvor hun for første gang spiller mye av sitt nye materiale live.24 november – Bergen, Ole Bull Scene
25 november – Oslo, Sentrum Scene
26 november – Trondheim, ByscenenDet siste året har hun vekslet mellom å være på turné og i studio, og første smakebit fra Ingebjørgs kommende album er låten Stjernene som ble sluppet 8.juni. Singelen er skrevet av Ingebjørg Bratland selv, og produsert av Geir Hvidsten og Espen Lind. Stjernene har til nå fått en fantastisk mottagelse og går rett inn på P1 sin A-liste.Ingebjørg er kjent for sin stemme, unike sangteknikk og formidlingsevne, og allerede før suksessen med Heimafrå sammen med Odd Nordstoga og sitt eget soloalbum, har hun vært et vel etablert navn i folkemusikkmiljøet i Norge.

Hennes første soloalbum «Berre meg» kom i mars 2014. Låten «Ingen som du» ble umiddelbart A-listet på NRK P1 og det vakre visepop-albumet oppnådde også en Spellemann-nominasjon i visekategorien. Låten «På avstand» ble høsten 2014 raskt en radiofavoritt, og året ble avsluttet med den nydelige julelåten «Klokkene kallar». Lillejulaften-konserten hennes på NRK1 ble sett av mer 1.2 millioner seere.

Billetter i salg fredag 19.juni kl 09:00 på www.billettportalen.no.

For mer informasjon : www.byscenen.noINGEBJØRG BRATLAND