VSMANAGEMENT

Events

Ingebjørg Bratland – Olavshallen

Buy now
  • Date: 12/04/2016
  • Time: 20:00
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Olavshallen

Basic CMYKEtter stor pågang på spørsmål om ny konsert med Ingebjørg Bratland, er det med glede vi kan annonsere at det blir satt opp en ekstrakonsert i Trondheim.

”I november i fjor var me i Trondheim og spela for stinn brakke på Byscenen. Det var fantastisk moro, for eit publikum. Eg er så glad i trønderar og i Trondheim, så det er stor stas å kunne melde: Me kjem tilbake alt no i april! Sjåast i Trondheim sitt gjevaste grendehus: Olavshallen, 12. april !”

I november holdt Ingebjørg en konsert på Byscenen i Trondheim, som en del av sin lille miniturne før hovedturneen. Den solgte ut lang tid i forveien og publikum var i ekstase etter konserten! Nå vender hun altså snuten tilbake til byen og kommer til storstua i Olavshallen.

I november slapp Ingebjørg Bratland sitt andre album ‘Månesinn’, og Dagens Næringsliv skriver at: «Albumet er en suveren overgang fra folkemusikk til pop». Albumet har siden den gang toppet alt av salgslister, og har mottatt strålende anmeldelser, blant annet i Aftenposten og Dagsavisen hvor Bratland fikk to femmere.

30. januar leder hun Spellemannsprisen sammen med kollega Jarle Bernhoft, så hun går travle tider i vente!

Social links:
Hjemmeside: http://www.ingebjorgbratland.no
Facebook: https://www.facebook.com/IngebjorgBratland
Instagram: https://instagram.com/ingebjorgbratland/ 
Twitter: https://twitter.com/ibratland