VSMANAGEMENT

Events

Gabriel Iglesias

Kjøp billett
  • Date: 07/06/2017
  • Time: 20:30
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Clarion Brattøra

Gabriel Iglesias til Trondheim med sin helt nye «FluffyMania World Tour»!

 

I 2017 legger endelig en av verdens mest kjente komikere ut på sin største og mest omfattende verdensturné noensinne når hans splitter nye ‘FluffyMania World Tour’ besøker hele 57 byer på tvers av mangfoldige land og kontinenter. Mannen med det utømmelige vitselageret har bygget sten på sten fra den spede begynnelsen. Kun ved hjelp av lojale fans og fremspringet av YouTube har Gabriel kapret humorhjerter over hele planeten med sine hysteriske stemmer, fantastiske historier og utrolige lydeffekter!

A Comic Soul har gleden av å presentere Gabriels største Europaturné noensinne, som går over 22 byer i 10 land, inkludert ærverdige Hammersmith Apollo (London) og store arenaer som Globen (Stockholm), Forum (København), Ziggo Dome (Amsterdams største innendørsarena) – og hele 5 byer i Norge!

  • jun – Tromsø, Fløyahallen
  • juni – Trondheim, Clarion Brattøra
  • juni – Bergen, Grieghallen
  • juni – Stavanger, DNB Arena
  • okt – Oslo Spektrum

«Gabriel har en utrolig stor fanskare i Norge. Vi nordmenn er raske til å ta i bruk nye medier, og Gabriel er av de første komikerne vi ble kjent med gjennom kanaler som YouTube og Facebook etc., hvor han er en av verdens desidert mest populære komikerne» forklarer pressetalsmann Kasper Steen, og fortsetter: «Dette blir hans tredje Spektrum-besøk i rekken og hans største turné i Norge noensinne»

Med roller i Family Guy, Magic Mike, The Nut Job og den kommende komediefilmen Blazing Samurai for å nevne noe er Fluffy også i ferd med å etablere seg som en tungvekter i alle deler av underholdningsindustrien.

«Gabriel er helt spesiell», utdyper Kasper. «Mens stand-up komikere generelt avskyr å fortelle gamle vitser live, har Gabriel tradisjon for å gjøre som pop-stjernene ved å spille gamle hits og fan-favoritter som ekstranumre.» sier Kasper og legger avslutningsvis til, «og på samme måte som musikkfans synger med, roper Fluffys fans ut klassikerne sammen med ham. Ingen andre komikere har samme relasjon til sine fans som Gabriel Iglesias.»

Billetter i salg fredag 18. november kl. 09.00 via Billettportalen.no

 

YouTube-klassikere:

The Drive Thru Voice: https://www.youtube.com/watch?v=JOQJiZ_g3Ho

High School Reuinion: https://www.youtube.com/watch?v=5QQzusr4IH0

Making Cops Laugh: https://www.youtube.com/watch?v=a77Dw3tNv8o

The President: https://www.youtube.com/watch?v=GMUszkrwwXg

 

Kort bio:

Amerikansk-meksikanske Gabriel Iglesias’ vei til suksess er en utrolig historie. Han vokste opp i et fattigstrøk i Los Angeles som én av seks barn til en aleneforsørgende mor, og det var gjennom de trange barndomskårene han utviklet en stor sans for humor for å komme gjennom hverdagens utfordringer. I 1997 satset han alt og sa opp jobben for å utøve sin store lidenskap, komedie, på heltid. Selv når han ble kastet ut hjemmefra og mistet bilen, fortsatte han å jobbe hardt for drømmen og i dag er han en verdenskjent komiker.