VSMANAGEMENT

Events

Gabriel Iglesias @Clarion Brattøra

Kjøp her
  • Date: 07/06/2015
  • Time: 19:00
  • Location: Trondheim
  • Venue: Clarion Hotel & Congress

Gabriel Iglesias ”Unity Through Laughter World Tour” til Clarion Hotel & Congress Brattøra 07.juni!

Gabriel Iglesias er en eksplosjon av stemmer, parodier, beatboxing og ikke minst god, gammeldags stand-up på scenen. Det er en sann fryd å kunne ønske ”the Fluffy Guy” velkommen tilbake til Trondheim søndag 07. juni 2015!

Sist gang han var i Norge, i 2012, holdt han flere utsolgte show og var dessuten gjest på Senkveld hvor han sjarmerte TV-seerne i senk med sine kjappe replikker, selvironiske vitser og vital tilstedeværelse. Alle fikk se hans måte å gjøre narr av seg selv og sine venner gjennom vitser og hverdagshistorier.

«Gabriel Iglesias er en publikumsfavoritt og var en av de første komikerne som brøt igjennom med medier som YouTube og den gang store MySpace. Han fikk tidlig flere hundre millioner views og nordmenn har hele tiden vært blant de ivrigste utenfor USA» – sier Shandy McKay hos arrangøren A Comic Soul.

Det er faktisk bare 4 land i hele verden der befolkningen streama flere Gabriel-videoer enn i Norge, USA inkludert. Etter gjennombruddet online ble han raskt plukket opp av TV-show som f.eks. ´The Tonight Show with Jay Leno´, ´Conan´, ´Jimmy Kimmel Live´, ´The Family Guy´, ´Good Morning America´ og ´The Late Late Show with Craig Ferguson´. Han ble også en yndet favoritt på Comedy Central, der han fikk sitt eget tv-program etter å ha sanket flest stemmer. Kanalen hadde over 15 millioner seere da de hadde premiere på det siste showet hans i rekken, ´Aloha Fluffy´ – en ”comedy special” over 2 kvelder.

Nå fyller han arenaer over hele verden, topper plakater på stand-up-festivaler som ´Just for Laugh’s´ i Montreal  og Toronto eller f.eks. mer eksotiske ´Amman Jordan Comedy Festival´. Han medvirker i flere filmer og tegnefilmer deriblant Disney’s ´Planes´, ´The Nut Job´, ´Haunted House 2´. OG selvfølgelig i ”Magic Mike”, der han kommer tilbake som Tobias sammen med Matthew McConaughey og Channing Tatum i oppfølgeren med premiere den 3 juli 2015.

Amerikansk-meksikanske Gabriel Iglesias´ vei til suksess er en utrolig historie. Han vokste opp i et lavkostnadsstrøk i Los Angeles som én av seks barn til en aleneforsørgende mor. Det var gjennom de trange barndomskårene han utviklet en stor sans for humor for å komme gjennom hverdagens utfordringer. I 1997 satset han alt og sa opp jobben for å utøve sin store lidenskap, komedie, på heltid. Selv når han ble kastet ut hjemmefra og mistet bilen, fortsatte han å jobbe hardt for drømmen og i dag er han en verdenskjent komiker.

Det blir garantert en lattermild og energisk aften med Gabriel Iglesias på Clarion Hotel & Congress Brattøra søndag 07.juni. Velkommen!

Billetter i salg via Billettportalen.no fra fredag 30. januar kl. 10.00