VSMANAGEMENT

Events

EKSTRA Kari Bremnes

Buy now!
  • Date: 14/10/2017
  • Time: 21:00
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Byscenen

KariBremnes_FB_event_2017_Byscenen

To utsolgt! Ekstrakonsert med Kari Bremnes

– «Vi har utviklet noe som ligner på et vennskap, publikum og jeg», sier Kari.
Kari Bremnes-konsertene 12. og 13. oktober på Byscenen i Trondheim, er allerede utsolgt. På grunn av veldig stor interesse fra det trønderske publikummet oppfylles nå ønsket om en ekstra konsert, 14.oktober.

– Konsertene er noe av det mest spennende jeg gjør. Vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene, sier Bremnes.

Til høsten slipper den folkekjære artisten et nytt album. De nye låtene tar hun med seg på sin mest omfattende turné noensinne. I midten av oktober skal hun dele dem med sine trønderske venner.

Kari Bremnes er en av våre aller fremste låtskriver og sanger. Hennes evne til nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og artisten knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum.

– Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etter hvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Det er en absolutt forvandling, sier hun.

Kari har skrevet sanger halve livet og vært artist enda lengre. Gjennom årene har hun utviklet nærmest en egen sjanger. Kjernen i den er nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever. Om å miste, om å finne. Om storhet og trivialiteter.