VSMANAGEMENT

Events

Creed Bratton

Buy now
  • Date: 18/09/2019
  • Time: 19:30
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Byscenen

«The Office»-komiker kommer til Norge

Han er best kjent som Creed i den amerikanske versjonen av The Office. I september står komiker Creed Bratton på scenen i Oslo, Trondheim og Bergen.

Mystisk, eksentrisk, godhjertet med et stort talent – dette er bare noen av ordene som har blitt brukt å beskrive komiker, skuespiller og musiker Creed Bratton. På scenen blir det en herlig blanding av knivskarp stand-up og selvskrevne låter som ikke lar TV-serien gå fri for harselas.

Creed har vært med i alle ni sesongene av den kritikerroste amerikanske versjonen av The Office hvor han spilte en fiksjonsbasert karakter av seg selv. I nesten åtte år har han gledet sine fans med sin halvt senile karakter som Dunder Mifflins forsikringsdirektør. Med Creed på skjermen var man garantert latter.

«De fleste har et forhold til kultserien ‘The Office’, og Creed Bratton sin rolle i serien har vært en av de mest elskede. Vi vet det er derfor mange som ser frem til disse showene», sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

Selv om Creed er best kjent for sine roller i diverse TV-serier, er han også en veletablert musiker med en karriere som strekker seg over nesten fem tiår. Tidligere var han et av medlemmene i bandet ‘The Grass Roots’, men han gjorde det også stort med sin solokarriere der mye av låtmaterialet handler om ‘The Office’.

Bratton har heller ingen planer om å gi seg enda, hverken som musiker eller komiker. Nytt album med tittelen «While the Young Punks Dance» ble sluppet tidligere i år, og i september står han altså på scenen i tre ulike byer i Norge.

 

 

Byscenen, Kongensgt 19, Trondheim

Onsdag 18. september 2019, kl. 19:30