VSMANAGEMENT

Events

BACKSTREET BOYS

Kjøp her
  • Date: 10/03/2014
  • Time: 18:00
  • Location: Trondheim
  • Venue: TRONDHEIM SPEKTRUM

 

For første gang på 10 år er endelig alle fem medlemmene i Backstreet Boys samlet på scenen igjen, og nå kommer de til Norge! De feirer også i år imponerende 20 år som gruppe, og de er tidenes mestselgende boyband, med over 100 millioner solgte album.

De har herjet hitlister over hele verden i en årrekke med sine uslåelige hits som blant annet «Everybody (Backstreet’s Back)», «I Want It That Way», «As Long As You Love Me» og mange mange flere. Alle har sin favoritt, og vi vil nok få høre de alle sammen den 9. mars. De har fylt Oslo Spektrum flere ganger, og er klar for å gjøre det igjen i 2014!

«Backstreet Boys står nok igjen som det aller største og beste av boybandene, og de har mange sterke hits som vil huskes i lang tid fremover. At alle fem nå er samlet igjen for første gang på så lenge gjør det ekstra hyggelig å se de igjen, som den originale gjengen», sier Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

De vil også besøke DNB Arena i Stavanger på selveste kvinnedagen 8. mars, og Trondheim Spektrum den 10. mars, i tillegg til nevnte Oslo Spektrum den 9. mars.

Selv hilser bandet og sier: «We’re thrilled to be headed back to Norway as a part of our world tour.  Our last show was with NKOTB and we had a fantastic time – the reaction was insane.  We can’t wait to come back and blow you away with our own full headline show, all five of us. The original Backstreet’s Back!»