VSMANAGEMENT

Events

Are & Odin

Kjøp her
  • Date: 17/10/2014
  • Time: 19:00
  • Location: Tondheim, Norway
  • Venue: Logen

Trondheim Comedy Festival er stolte av å gjenforene bygutten Are Sende Osen og sauebonden Odin Jensenius! Dette skjer under Trondheim Comedy Festival 17. og 18. oktober, når Are og Odin vil stå på scenen i Frimurerlogen.

«Are og Odin» var et radioprogram på NRK P3 fra januar 2002 til desember 2005, med trønderne Are Sende Osen og Klaus Joacim Sonstad, sistnevnte i rollen som sauebonden Odin Jensenius. Lille julaften 2005 var det slutt på en eventyrlig epoke i Are og Odins radiokarriere, da siste sending for de populære programlederne (og popstjernene) gikk på luften. De to kompanjongene gikk hver til sitt, Are fortsatte i NRK mens Odin dro tilbake til gården sin.

Are og Odin var ikke å se eller høre sammen før de gjorde et comeback i 2009 til inntekt for TV-aksjonen. Det er derfor fem år siden folk sist hadde muligheten til å oppleve denne fantastiske duoen sammen. I forbindelse med tiårs-jubileumet for «Klapp Klapp» er Trondheim Comedy Festival derfor stolte av å kunne presente «Are og Odin Spesial»!

Foruten «Klapp Klapp» er Are og Odin også kjent for hits som «Individrap» og «Lys og Varme Baby» fra albumet Bæ To Da Bone (2005).

Se historien om Are og Odin på NRK sine nettsider: Are og Odin – Da by og sau knytta tau

Se youtube klipp her:

Are og Odin – Paperboys Cover (Individ rap)