VSMANAGEMENT

Events

Al Murray

Kjøp her
  • Date: 15/04/2015
  • Time: 19:30
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Olavshallen

Al Murray til TRONDHEIM! I samarbeid med VS Management kommer den britiske stand up-komikeren Al Murray til Trondheim! 15. april i 2015 tar han turen til Trondheim og Olavshallen. Hans show ble i 2003 listet som én av de 50 morsomste showene innen britisk komedie, og i 2007 ble han også rangert som nummer 16 i «Chanel 4″s topp 100-liste over stand-up komikere. Det er med andre ord ingen hvem som helst som står på scenen i Olavshallen i Trondheim 15.april neste år! 

Al Murray feirer i år 20 år som komiker, og har i den forbindelse laget et helt nytt show; «The Pub Landlord: One Man, One Guvnor». Etter ryktene å dømme, så hører det ikke ut som at Murray skuffer med tanke på hans tidligere kåringer. «The funniest live comedy show of the decade, possibly the entire century.» skreiv den britiske avisa «The Observer» om jubileumsshowet til den populære komikeren.

I Norge kjenner vi Murray kanskje best fra tv-show som «Live at the Apollo», «Michael McIntyres Comedy Roadshow» og opptreden i «QI», med Stephen Fry som fast programleder.

Vi i VS Management er stolte av å presentere denne fantastiske komikeren for det norske folk!

 

Kjøp billetter HER