VSMANAGEMENT

Siste nytt

Gabriel Iglesias tilbake til Trondheim

Den verdensberømte komikeren Gabriel Iglesias kommer tilbake til Trondheim! 7.juni er han på plass. Sist han var på besøk, solgte han ut fullt hus på Clarion Brattøra!

Det er nesten umulig å ikke ha hørt om Iglesias, eller The Fluffy Guy som han også kalles. Hans mange talenter og store sjarm har tatt verden med storm de siste årene, og mannen som en gang sa opp jobben, mistet bilen og ble kastet ut hjemmefra, har nå opparbeidet en stor karriere som komiker. Han har reist verden rundt med sine hysterisk underholdende shows, og fikk også et eget TV-program. På et show med Iglesias får man alt av det beste; mange forskjellige stemmer, hans mange parodier som treffer midt i blinken, beatboxing og ikke minst, god gammeldags stnad-up!

Gabriel Iglesias karriere startet tungt, men han satset alt og det angrer han nok ikke på i dag. Til nå har den amerikansk-meksikanske komikeren bidratt på show som «The Tonight Show with Jay Leno», «Conan», «Jimmy Kimmel Live», «Family Guy», «Good morning America» og «The Late Late Show with Craig Ferguson». Han er dessuten en favoritt på the Comedy Central, og har medvirket i flere spillefilmer, blant annet i «Scooby-Doo» og «Magic Mike». Han var også gjest på «Senkveld med Thomas og Harald» her i Norge, og sjarmerte den gang seerne i senk. Det er ingen tvil om at dette blir en kveld Trondheim sent vil glemme!

Have your say