VSMANAGEMENT

Events

Russel Howard

Kjøp billett
  • Date: 14/06/2017
  • Time: 20:00
  • Location: Trondheim, Norway
  • Venue: Byscenen

howard_FB_event_trondheim

RUSSELL HOWARD (UK) på Norgesturné 10. – 14. juni 2017 med sin helt nye ROUND THE WORLD TOUR!

 «Howard has become one of the most successful stand-ups of his generation.» -The Telegraph

Den kritikerroste «Comedy Superstar» (Time Out), Russell Howard; en av de mestselgende underholderne i britisk stand-up, og vert av det superpopulære TV-showet ‘Russell Howard’s Good News’ (vant prisen for beste BBC3 show noensinne!), returnerer til livescenen for første gang på tre år med sin største globale turné til dags dato – ROUND THE WORLD TOUR! Turnéen går over hele 30 byer i 12 land verden over, deriblant 10 (!) kvelder på rad i ærverdige Royal Albert Hall i London – og i Norge har vi gleden av å ønske Russell velkommen til Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim

Oslo, Folketeateret – 10. juni 2017
Stavanger, Stavanger Hall (Clarion Hotell) – 11. juni 2017
Bergen, Ole Bull – 13. juni 2017
Trondheim, Byscenen – 14. juni 2017

“Etter en uforglemmelig opptreden under The Oslo Comedy Festival i 2013 går det sjelden lang tid mellom hver gang vi får henvendelser om å få han tilbake. Når han nå legger ut på en massiv verdensturné i 2017 er det ekstra gøy å skru på BBC på kveldstiden for å lade opp til forestillingen!» -sier arrangør Shandy McKay

Frem til 2010 var Howard fast paneldeltaker på ‘Mock the Week’, originalen og inspirasjonskilden til ‘Nytt på Nytt’, og har i ettertid vært innom de største av BBCs humorprogrammer.  ‘8 Out of 10 Cats’, ‘Would I Lie To You?’, ‘Live at the Apollo’ og ‘Never Mind the Buzzcocks’

Russell Howard er den mest populære britiske komikeren på sosiale medier, med over 3 millioner følgere på Facebook og over 1 million på Twitter, og mellom 2006-2014 har han opptrådt for over en million mennesker i Storbritannia og resten av verden.

«Howard’s success is down to the way his comic outlook strikes a chord» –The Guardian

Russell Howard startet sin humorkarriere i 2004 da han fikk i oppdrag å skrive og framføre i BBC Radio-serien, ‘The Milk Run’. Han hadde allerede bygget opp et rykte som en sympatisk komiker i miljøet med en lett, tilbakelent stil. Etter suksessen med ‘The Milk Run’, som han co-presenterte med Jon Richardson, tok han over programmet på søndags morgen til Russell Brand. Det ble omdøpt til ‘Russell Howard Show’, og siden da har han etablert seg som en av BBCs mest brukte personligheter.

Selv om TV og radio ga ham hans store gjennombrudd foretrekker Russell fortsatt umiddelbarheten i et levende publikum, noe som fører til at han turnerer jevnlig. Hans pratsomme stil knytter ham til sine fans, noe som er grunnen til at billettene alltid selges ut. Han har skapt et tett forhold til sitt publikum, som er avgjørende for hans opptreden. «Jeg trenger folk der ute for å mate på,» sier han.

Komikeren har spilt inn to DVDer – ‘Russell Howard Live’ and ‘Russell Howard live-Dingledodies’. Salget av disse har oversteget 300 000 – en fantastisk prestasjon for en stand-up komiker for å følge opp selve turnéen som solgte over 125.000 billetter i Storbritannia alene.

Vel møtt til tre forrykende juni-kvelder når en av Storbritannias mest kjente skikkelser kommer for å underholde sokkene av deg!

 

Billetter i salg 20. november kl. 09.00 via billettportalen.no

YouTube-fôr:

Amerikansk vs. Britisk dekning av Ebola: https://www.youtube.com/watch?v=lAz-F1QnyCk

Om Justin Bieber: https://www.youtube.com/watch?v=ys7-L_7aedo

Fra ‘Live at the Apollo’: https://www.youtube.com/watch?v=tBDKcjZI6DE