VSMANAGEMENT

Siste nytt

Året 2014 – en oppsummering

2014 er historie, og vi kan se tilbake på et flott og innholdsrikt år! I februar ble det nok en gang tid for Jesus Christ Superstar på Hell! Det ble til og med satt opp ekstraforestilling! I mars sang Hank von Helvete Johnny Cash i Olavshallen i Trondheim, Thom Hell på Byscenen og Backstreet Boys opptrådte i Trondheim Spektrum.

1619251_647973465266811_754151781_n Hank sang Cash i Trondheim i mars

backstreetBackstreet Boys i mars

 I april tok «Live from Apollo»-stjernen Dara Ó Briain et besøk innom Clarion Brattøra. I mai stod ondskapens aksekomiker, Maz Jobrani, på scenen i Olavshallen, og i juni var også den amerikanske komikeren Lewis Black på Trondheimsbesøk. September var måneden da Kristian Valen startet sin turné «Fra Hillevåg til Hollywood», mens Tre Små Kinesere spilte på Trondheim Play.

valenblogg

Kristian Valen startet sin norgesturné i september

oktober ble det tid for Trondheim Comedy Festival, hvor blant annet komikere som Jack Dee, Jim Breuer, Stephen Merchant, Are & Odin, Rich Hall og Henrik Thodesen stod på scenen. I november lanserte det ferske bandet Axel & Storebror, som består av Hans-Erik Dyvik Husby, Axel Chaufleur og Simen Rem, låta «Verdens beste land» og dens musikkvideo.

comedy

Trondheim Comedy Festival ble avholdt i oktober

Julemåneden desember hadde selvfølgelig flere juleinnslag, som blant annet julekonserten med Are Hembre, Travelling Strawberries, Lord Christian og Øivind «Elg» Elgenes, men kunne også by på et utrbyterstunt av Lord Christian på bunnen av bassenget i pirbadet, og en ny runde med Jesus Christ Superstar, denne gang på Clarion Brattøra i Trondheim.

julekonsert1 Julekonsert er på sin plass i desember!

jesuschrist1Jesus Christ Superstar med Stephen Brandt-Hansen i spissen.

SÅ! Det var altså året 2014 oppsummert i korte trekk. Vi har allerede kommet godt i gang med 2015, og kan allerede by på spennende opplevelser som Al Murray, Kristian Valen, Gabriel Iglesias og Rich Hall. Og mye mer skal det bli! Etterhvert skal vi komme med en oversikt over kommende arrangement her på bloggen. I mens; ha en super start på det nye året!

Have your say